Selecteer een pagina

WordPress website kosten

Op deze pagina kun je precies vinden wat het jou kost om een WordPress website te laten maken door mij. Je kunt kiezen uit 4 verschillende pakketten. Voor iedereen is er een pakket wat aansluit bij je wensen. Heb je toch andere wensen? Ook voor maatwerk kun je bij Jouwonlinewebsite terecht voor de website van je dromen.

Een website precies zoals ik me had voorgesteld. Johan heeft goed geluisterd naar mijn wensen en op basis daarvan een bijpassend ontwerp gemaakt. Ja fantastisch! 

Kees van Es

Eigenaar, Van Es schoonmaakartikelen

Kosten berekenen voor een WordPress website

Bovenstaande pakketten zijn standaard pakketten die ik aanbied voor het design en vullen van een WordPress website. Maar omdat het standaard pakketten zijn, kan het zomaar zijn dat jij andere wensen hebt die je hier niet in terug vindt.

Uiteraard is het mogelijk om een website op maat voor jou te maken. Vul dan hieronder het contactformulier in, we brengen jou wensen in kaart, en op basis daarvan maak ik een kosten berekening voor jouw eigen WordPress website.

Website support

Je kent het wel, je komt op een website en ziet een error staan dat de website niet bereikbaar is. Voor iedere ondernemer is dat een nachtmerrie.

Daarom ontvang je in de eerste maanden na oplevering gratis support op jouw website. Maar ook na die tijd, tegen een geringe vergoeding, lever ik super goede support voor jouw website.

Trotse referenties

Ik heb al veel mooie websites gemaakt. Van een website waarin alles op één pagina staat tot een complete website inclusief geïntegreerde webshop. Bekijk de creaties waar ik het meest trots op ben hiernaast.

Kan ik je ergens mee helpen?

Heb je een vraag of SEO, conversie optimalisatie, webdesign of iets anders? Vul het contact formulier hiernaast in, en je krijgt binnen één dag antwoord!